Referenties

“Evert is een van de succesverhalen van Dynamo. Begonnen als vrijwilliger, doorgestroomd naar Hoofd Techniek en vervolgens verder gegaan als freelance geluidstechnicus en stagemanager. Zeer regelmatig maakt Dynamo gebruik van Evert zijn expertise en kundigheid. In de concertzalen van Dynamo is hij te vinden als geluidstechnicus en stagemanager. Hij is een geluidsman die vooral luistert naar de band en het publiek, waarbij de belangen van de zaal niet vergeten worden. Evert is naast een gewaardeerd collega ook een gemakkelijk persoon om mee te werken.”
-Sander Waterschoot, Programmeur Dynamo Eindhoven

“Mijn ervaringen met Evert zijn positief. Ik heb de afgelopen jaren verschillende events en shows georganiseerd waar Evert achter de knoppen zat en het geluid was altijd prima. Evert is prettig in omgang en weet wat er gedaan moet worden en doet dit ook! Een prettig aanspreekpunt voor het licht en geluid tijdens mijn shows!”
-Angelo Martinus, Mad Skills

“Sinds januari 2011 huren wij Evert op regelmatige basis in. Ondanks dat hij van origine een geluidstechnicus is, is hij van alle markten thuis. Wij zetten hem zonder problemen in op allerlei andere klussen, zoals site productions, het plaatsen van LED banners, enzovoort.
Evert is iemand waarmee je prettig samenwerkt, van op aan kunt en die altijd voor de volle 100% zal gaan.”
-Maike Lamers, Stagehands De Vries